​Vores speciale er PR og anden ekstern synlighed

​Vi hjælper bl.a. techselskaber, arkitekter, ingeniører, developere og ejendomsforvaltere med at skabe en strategisk og forretningsunderstøttende synlighed. Resultaterne er markante og hurtige.


Mange aktører i bygge- og ejendomsbranchen samt inden for industri og tech er tæt på usynlige. Udover en hjemmeside er de sjældent (eller aldrig) i medierne og ofte kun mindre synlige på LinkedIn.


Siden 2009 har vi kommunikationsrådgivet virksomheder i disse brancher. Vi hjælper med at udvikle deres fortælling og strategiske kernebudskaber og kommunikere dem ud.


Populært: Presseindsats skaber markante resultater

Mange kunder efterspørger synlighed i medierne - og det skaber vi med garanti.
Vi er i løbende kontakt med alle redaktionerne på fagmedier som Børsen, Estate Media, EjendomsWatch, Licitationen og Arkitektur samt erhvervs- og fagjournalister på Berlingske, Politiken og Jyllands-Posten.
Vi tager personlig kontakt til journalisterne og afstemmer vinklen på artikler og debatindlæg, før vi sender noget afsted. Derfor kommer vores kunder i landsdækkende aviser og alle relevante fagmedier. Vi deler al kommunikation socialt for at maksimere synligheden.


MØD OS PÅ KONFERENCER

Vi er medlem af Estate More Club og deltager løbende på Estate Media samt Byggesocietetets konferencer for bygge- og ejendomsbranchen. Her holder vi os opdateret om udviklingen i markedet og møder vores professionelle netværk.

"Lasse har en god brancheforståelse og er god til at finde den spændende nyhedsvinkel samt at følge op på opgaven, indtil historien kommer i medierne."

EVEN BRÆNNE OLSTAD, ARKITEKT MAA OG SALGSANSVARLIG

"PR-arbejdet har skabt enorm synlighed i de landsdækkende medier. Det er bare solidt og kompetent arbejde med klare resultater."

NADIM STUB, ADM. DIREKTØR

"Lasse er fuldt fortrolig med byggebranchen, dens aktører og bæredygtighed, som er et vigtigt tema for os. Samtidig kender han alle medierne, deres arbejdsrutiner og nøglepersoner."

JESPER-MAX LARSEN ADMINISTRERENDE DIREKTØR

"Vi kan se en klar værdi i, at vi arbejder mere aktivt med medierne og styrker omtalen af strategiske forretningsdele."

JAKOB AXEL NIELSEN, ADM. DIREKTØR.

"Nyhedsarbejdet giver os en større stemme i markedet. Det er meget tilfredsstillende."

RASMUS JUUL-NYHOLM, EJER OG BESTYRELSESFORMAND

Adresseoplysninger

BullsEye Communication

Østergårds Allé 30, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

26 25 10 40

lasse@bullseyecom.dk

​CVR: 32370535

Kontakt os

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os hellere end gerne.