Autodesk er en amerikansk, Nasdaq-noteret softwarevirksomhed, som blev grundlagt i 1982. Autodesk står bag programmer som AutoCAD, Revit og Construction Cloud til byggeriet, og virksomheden ejer desuden Spacemaker.

Da Autodesk i 2020 kontaktede PropTech Denmark for at finde en PR-specialist i Danmark til at understøtte sit brand, pegede foreningen på Lasse Gammeljord hos BullsEye Communication.

Lige siden har Lasse deltaget i koordineringen af Autodesk presseaktiviteter i Danmark og været en del af det internationale team i Nordeuropa, der ledes fra Irland. Lasse udvikler hver måned presse for Autodesk i Danmark.

Indsatsen har ført til:

  • Kontinuerlig nyhedsdækning i fagmedier som EjendomsWatch, Estate Media, Licitationen, Byggeri+Arkitektur og Ingeniøren, hvor Autodesk ikke tidligere har været synlig
  • Medieomtale af internationale markedsundersøgelser foretaget af Autodesk
  • Klummer og analyser af strategiske områder såsom digitalisering, AI og nye markedstendenser for at synliggøre Autodesks landeansvarlig i Danmark
  • ​Udvikling og upload af ugentlige nyhedsposts for Autodesk på LinkedIn for at udbygge synligheden over for personer i bygge- og ejendomsbranchen
  • Medieomtale af Autodesks vigtigste digitale produkter, strategiske samarbejder og nye medarbejdere

”Lasse Gammeljord arbejder selvstændigt, hurtigt og skaber resultater. Han lytter opmærksomt, og så kender han byggebranchen og forstår vores virksomhed og produkter. Det er nemt at idéudvikle med ham og omsætte vores behov til relevant presseomtale. Han er desuden dygtig til at se nyhedsvinkler og åbninger i medierne, fordi han kender medierne, de enkelte journalister, og hvilke historier de vil bringe. Lasse brænder for sit arbejde, og så er han nem og ukompliceret at arbejde sammen med.”

- Nicholas R. V. Klokholm, Manager, EMEA Mid-Market Sales (Nordics, DACH, France, Iberia, Italy, Eastern Europe), Autodesk Construction Solutions


Autodesk, Inc. er et amerikansk multinationalt softwareselskab, der fremstiller softwareprodukter og -tjenester til arkitektur-, ingeniør-, konstruktions-, fremstillings-, medie-, uddannelses- og underholdningsindustrien. Autodesk har hovedkontor i San Francisco, Californien og kontorer over hele verden.

"Lasse har en god brancheforståelse og er god til at finde den spændende nyhedsvinkel samt at følge op på opgaven, indtil historien kommer i medierne."

EVEN BRÆNNE OLSTAD, ARKITEKT MAA OG SALGSANSVARLIG

"PR-arbejdet har skabt enorm synlighed i de landsdækkende medier. Det er bare solidt og kompetent arbejde med klare resultater."

NADIM STUB, ADM. DIREKTØR

"Lasse er fuldt fortrolig med byggebranchen, dens aktører og bæredygtighed, som er et vigtigt tema for os. Samtidig kender han alle medierne, deres arbejdsrutiner og nøglepersoner."

JESPER-MAX LARSEN ADMINISTRERENDE DIREKTØR

"Vi kan se en klar værdi i, at vi arbejder mere aktivt med medierne og styrker omtalen af strategiske forretningsdele."

JAKOB AXEL NIELSEN, ADM. DIREKTØR.

"Nyhedsarbejdet giver os en større stemme i markedet. Det er meget tilfredsstillende."

RASMUS JUUL-NYHOLM, EJER OG BESTYRELSESFORMAND

Adresseoplysninger

BullsEye Communication

Østergårds Allé 30, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

26 25 10 40

lasse@bullseyecom.dk

​CVR: 32370535

Kontakt os

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os hellere end gerne.