Vi har også masser af erfaring med autobranchen. Danmarks største bilsynsvirksomhed, Applus+ Bilsyn, foretrækker at synliggøre sin virksomhed gennem PR. Til det formål har virksomheden i mere end et årti valgt at trække på Lasse Gammeljord hos BullsEye Communication.

Arbejdet fører til:

  • 500-700 presseomtaler om året i landsdækkende, regionale og lokale medier samt naturligvis Motormagasinet, jf. Infomedia.
  • Kontinuerlig synliggørelse af Applus+ Bilsyns nye forretningsinitiativer, servicer, opkøb m.m.
  • Strategisk synlighed over for private bilejere og det professionelle segment i autobranchen, herunder samarbejdspartnere, forhandlere og værksteder.
  • Nyhedshistorier der kan deles på de sociale medier.

”Gennem vores samarbejde har Lasse vist sig som en skarp og dedikeret ressource. Lasse har en dybdegående indsigt i medierne og journalisternes behov. Han kender sit stof og ved f.eks., hvornår på dagen det er mest optimalt at sende pressemeddelelser ud, og hvordan appellerende overskrifter kan styrke presseomtalen. Endelig formår han at gøre tekniske detaljer letforståelige og har et godt greb om autobranchen. Det gør det nemt for os at kommunikere klart, både til de private bilejere samt de professionelle aktører.”

- John Gantzhorn, teknisk chef og kommunikationsansvarlig, Applus+ Bilsyn

"Lasse har en god brancheforståelse og er god til at finde den spændende nyhedsvinkel samt at følge op på opgaven, indtil historien kommer i medierne."

EVEN BRÆNNE OLSTAD, ARKITEKT MAA OG SALGSANSVARLIG

"PR-arbejdet har skabt enorm synlighed i de landsdækkende medier. Det er bare solidt og kompetent arbejde med klare resultater."

NADIM STUB, ADM. DIREKTØR

"Lasse er fuldt fortrolig med byggebranchen, dens aktører og bæredygtighed, som er et vigtigt tema for os. Samtidig kender han alle medierne, deres arbejdsrutiner og nøglepersoner."

JESPER-MAX LARSEN ADMINISTRERENDE DIREKTØR

"Vi kan se en klar værdi i, at vi arbejder mere aktivt med medierne og styrker omtalen af strategiske forretningsdele."

JAKOB AXEL NIELSEN, ADM. DIREKTØR.

"Nyhedsarbejdet giver os en større stemme i markedet. Det er meget tilfredsstillende."

RASMUS JUUL-NYHOLM, EJER OG BESTYRELSESFORMAND

Adresseoplysninger

BullsEye Communication

Østergårds Allé 30, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

26 25 10 40

lasse@bullseyecom.dk

​CVR: 32370535

Kontakt os

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os hellere end gerne.