Vil du have din pressemeddelelse i medierne, er nye tal og undersøgelser altid en effektiv metode. Se her eksempler på PR-historier, der anvender tal og kommer ud til tusindvis af læsere.

‟At komme i medierne med en positiv PR-historie, hvor du fortæller om din virksomhed, og hvordan du skaber værdi for dine kunder, er fantastisk eksponering. Du kommer ud til tusindvis af mennesker, der er ikke tale om en annonce, hvilket giver dig en højere troværdighed, og du skaber tillid til din virksomhed. Det sidste er en grundlæggende forudsætning for at hente nye kunder,” siger PR-rådgiver Lasse Gammeljord i denne video.

Mange pressemeddelelser flopper

Desværre er det langt fra alle virksomheder, der kommer igennem med deres pressemeddelelse og stort set forbliver usynlige. En af grundene kan være, at deres pressehistorier ikke er spændende nok. At de i journalistens øjne mangler saft, kraft og aktualitet.Men heldigvis kan virksomhederne benytte sig af en række enkle, men effektive greb, når de arbejder med PR.

Vil du høre mere om

dine PR-muligheder?

Hør om vores priser og hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os her

%message%

‟Du kan f.eks. inkorporere tal, egne undersøgelser og opgørelser i dine pressemeddelelser. Sandheden er nemlig, at journalister elsker tal. Tænk over hvor ofte du høre vendinger som ‛ny undersøgelser viser’ eller ‛viser nye tal fra Epinion, YouGov eller Gallup’. Undersøgelser er fantastiske til at give et aktuelt billede af det, vi oplever. De er konkrete, evidensbaserede og dermed troværdige, og så er de frem for alt nemme at forstå. Derfor anvender journalister dem ofte- Det kan du også gøre,” forklarer Lasse Gammeljord.

Video: Her finder du tal til din PR

Her finder du tal til din PR-historie

Spørgsmålet er, hvor du henter dine tal? En af metoderne kan være at udvikle din egen undersøgelse ved at etablere dit eget spørgepanel og etablere din egen undersøgelse. Altså uden at du skal betale Gallup, Wilke eller Epinion 30-50.000 kr. eller tilsvarende for din undersøgelse, men stadig væk kan komme i medierne med den. Se flere metoder i videoen.


Tagged with →